ITC

ИТЦ
Контакт
Адреса:
ул. Иво Лола Рибар 72б/29
Скопје
1000
Македонија

E-пошта: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
телефон: + 389 3 111 191 + 389 3 065 777
Факс: + 389 3 111 191
http://www.itc.com.mk

 


Локација

Контакт Центар

Козара 15/1, 1000 Скопје, Македонија

  • Тел: + 389 3 111 191
  • Факс: + 389 3 111 191
  • Е-пошта: contact@itc.com.mk
  • Веб Сајт: www.itc.com.mk