ITC

Нашиот тим

Е-пошта Печати PDF

ITC team

Интернационални и локални експерти во својата област со долгогодишно искуство градено низ професионална едукација и конкретен менаџмент во реална бизнис средина.

Членови на нашиот тиме се:

Сашо Трајковски -Тим Лидер- симни CV

Берат Лимани - БДМ Канцеларија Тетово - симни CV

Зоран Димитров - БДМ Канцеларија Штип - симни CV

Надворешни Соработници:

Златко Талевски - симни CV

Наташа Алабаковска - симни CV

Сирма Илијоска Трифуновска - симни CV

 

Информатор

Останете во тек со нашите најнови понуди, обуки и тренинзи, внесете го вашето име и е-пошта,

Име:

Е-пошта:

Додади го твоето CV

Додади го твоето CV во нашата датабаза, и зголеми си ги шансите за да најдеш работа или подобра позиција.

Кликнете овде и додадете го вашето CV сега!

Контакт Центар

Козара 15/1, 1000 Скопје, Македонија

  • Тел: + 389 3 111 191
  • Факс: + 389 3 111 191
  • Е-пошта: contact@itc.com.mk
  • Веб Сајт: www.itc.com.mk