ITC

Посредување При Вработување

Е-пошта Печати PDF

Квалитетниот кадар претставува клучен фактор за успех на секоја компанија. Избирајќи не нас за Ваш консултант, Вие ќе добиете брзо и ефикасно спроведување на процесот на вработување и најсоодветни кандидати за вашите потреби кои ќе ги задоволат вашите долгорочни бизнис цели.

ITC offers employment mediation

Регрутација и селекција на нов кадар

ITC services Профилирање на работно место - очекувани резултати и профил на успешен кандидат

ITC services Пребарување на нашата постоечка база на апликанти кои се заинтересирани за вработување или премин во друга компанија и/или преку директен пристап до потенцијални кандидати за сите нивоа на извршители, менаџери до врвни специјалисти за сите профили на компании

ITC services Проценка на потенцијалните кандидати преку внимателно дизајнирани тестови и интервјуа за утврдување на нивните компетенции и типологија на личноста

ITC services Претставување на листа на најдобро рангирани кандидати и понатамошна поддршка во процесот на нивното вработување

ITC services Дополнителна експертиза и интернационални бази на податоци за потенцијални кандидати според дефинирани позиции од клиентите во соработка со нашите странски партнери

Огласување

ITC services Дизајнираме ефективни објави во препорачани медиуми

ITC services Во име на клиентите организираме ефективни огласувања со високо ниво на трошковна заштеда

ITC services Под референцата „За познат клиент“- објавување анонимни огласи за вработување, со цел да се избегнат можни надворешни влијанија и притисоци, доколку клиентот јавно, под своето име би објавил конкурс за вработување кадри

 

Информатор

Останете во тек со нашите најнови понуди, обуки и тренинзи, внесете го вашето име и е-пошта,

Име:

Е-пошта:

Додади го твоето CV

Додади го твоето CV во нашата датабаза, и зголеми си ги шансите за да најдеш работа или подобра позиција.

Кликнете овде и додадете го вашето CV сега!

Контакт Центар

Козара 15/1, 1000 Скопје, Македонија

  • Тел: + 389 3 111 191
  • Факс: + 389 3 111 191
  • Е-пошта: contact@itc.com.mk
  • Веб Сајт: www.itc.com.mk