ITC

Наши Предности

Е-пошта Печати PDF

Настапувајќи согласно проверена и потврдена методологија, ние имаме можност реално да ги согледаме потребите на клиентот и сосема непристрасно да понудиме прифатливи модели, алатки и насоки за постигнување на поставените цели.

 

Advantages

Нашиот пристап во работењето базира на:

ITC services Професионалност

ITC services Реална проценка

ITC services Одржлив развој

ITC services Фокус кон бизнисот

ITC services Интеракција

ITC services Темелно решение

 

Информатор

Останете во тек со нашите најнови понуди, обуки и тренинзи, внесете го вашето име и е-пошта,

Име:

Е-пошта:

Додади го твоето CV

Додади го твоето CV во нашата датабаза, и зголеми си ги шансите за да најдеш работа или подобра позиција.

Кликнете овде и додадете го вашето CV сега!

Контакт Центар

Козара 15/1, 1000 Скопје, Македонија

  • Тел: + 389 3 111 191
  • Факс: + 389 3 111 191
  • Е-пошта: contact@itc.com.mk
  • Веб Сајт: www.itc.com.mk