ITC

Регрутација и селекција

Е-пошта Печати PDF

ITC servicesVIP Оператор

ITC servicesЕВН

ITC services Марс

ITC services Моторола

ITC services Kamenitza AD, Bulgaria

ITC services Авицена

ITC services Божиновски

ITC services Урбан Инвест

ITC services УСАИД

ITC services Скопски легури

ITC services НИКАС МК

ITC services Дигитал Центар

ITC services InTec System Скопје

ITC services Сигма СБ Скопје

ITC services Рудник Саса

ITC services Имако Вино

ITC services СРЦ

 

Информатор

Останете во тек со нашите најнови понуди, обуки и тренинзи, внесете го вашето име и е-пошта,

Име:

Е-пошта:

Додади го твоето CV

Додади го твоето CV во нашата датабаза, и зголеми си ги шансите за да најдеш работа или подобра позиција.

Кликнете овде и додадете го вашето CV сега!

Контакт Центар

Козара 15/1, 1000 Скопје, Македонија

  • Тел: + 389 3 111 191
  • Факс: + 389 3 111 191
  • Е-пошта: contact@itc.com.mk
  • Веб Сајт: www.itc.com.mk