ITC

За ИТЦ

За Нас

Ние сме професионален консултантски конзорциум за унапредување на човечки ресурси и бизнис процеси. Своите активности ги спроведуваме преку:

Агенција ИТЦ Кариера - Агенција за посредување при вработување во земјата и странство – Со афторизирана лиценца од Министерството за труд и социјална политика под број 08-7285/2

ИТЦ Консалтинг. Доо Скопје - Интернационална тренинг и консалтинг компанија

 

Мисија

ITC mission

Човекот - над сé... Процесот - пред сé...

Градење релации на компатибилност меѓу луѓето и процесите во насока на постигнување продуктивност, профитабилност и развој.

 

Визија

ITC vision

Консалтинг партнер и генератор на успешниот развој на оние компании кои се стремат да станат и останат лидери на пазарот.

 

Клиенти

ITC clients

Трговски претставништва, дистрибутивни центри, ICT компании, банки, локална самоуправа.

 

Нашиот тим

ITC team

Интернационални и локални експерти во својата област со долгогодишно искуство градено низ професионална едукација и конкретен менаџмент во реална бизнис средина.

Повеќе...
 

Информатор

Останете во тек со нашите најнови понуди, обуки и тренинзи, внесете го вашето име и е-пошта,

Име:

Е-пошта:

Додади го твоето CV

Додади го твоето CV во нашата датабаза, и зголеми си ги шансите за да најдеш работа или подобра позиција.

Кликнете овде и додадете го вашето CV сега!

Контакт Центар

Козара 15/1, 1000 Скопје, Македонија

  • Тел: + 389 3 111 191
  • Факс: + 389 3 111 191
  • Е-пошта: contact@itc.com.mk
  • Веб Сајт: www.itc.com.mk