ITC

Услуги

Имплементатор на Националната програма за Практикантска Работа и Вработување - Моја Кариера

 

Посредување При Вработување

Квалитетниот кадар претставува клучен фактор за успех на секоја компанија. Избирајќи не нас за Ваш консултант, Вие ќе добиете брзо и ефикасно спроведување на процесот на вработување и најсоодветни кандидати за вашите потреби кои ќе ги задоволат вашите долгорочни бизнис цели.

Повеќе...
 

Консалтинг за човечки ресурси

Нашата основна задача е да работиме на полето на усвојување и пренесување нови знаења, методологии, техники и вештини кои како најдоби практики им ги нудиме на нашите клинтите со цел подобрување на нивната посветеност кон ангажирање, задржување и унапредување на своите вработени преку:

Повеќе...
 

Информатор

Останете во тек со нашите најнови понуди, обуки и тренинзи, внесете го вашето име и е-пошта,

Име:

Е-пошта:

Додади го твоето CV

Додади го твоето CV во нашата датабаза, и зголеми си ги шансите за да најдеш работа или подобра позиција.

Кликнете овде и додадете го вашето CV сега!

Контакт Центар

Козара 15/1, 1000 Скопје, Македонија

  • Тел: + 389 3 111 191
  • Факс: + 389 3 111 191
  • Е-пошта: contact@itc.com.mk
  • Веб Сајт: www.itc.com.mk