ITC

Референци

Семинари, oбуки, усовршувања

ITC services Македонски Телеком - Скопје

ITC services Идеаплус – Скопје

Повеќе...
 

In-company Consulting

ITC services АгеСаманта дооел Скопје – претставништво на ХЕНКЕЛ& Schwarzkopf

ITC services Жито Вардар – Велес

Повеќе...
 

Информатор

Останете во тек со нашите најнови понуди, обуки и тренинзи, внесете го вашето име и е-пошта,

Име:

Е-пошта:

Додади го твоето CV

Додади го твоето CV во нашата датабаза, и зголеми си ги шансите за да најдеш работа или подобра позиција.

Кликнете овде и додадете го вашето CV сега!

Контакт Центар

Козара 15/1, 1000 Скопје, Македонија

  • Тел: + 389 3 111 191
  • Факс: + 389 3 111 191
  • Е-пошта: contact@itc.com.mk
  • Веб Сајт: www.itc.com.mk