ITC

Зошто ИТЦ

Што Не Прави Да Сме Единствени

ITC servicesРеализација на процес на селекција и регрутација на повеќе од 6.500 кандидати за вработување

ITC servicesКонсалтинг, селекција и препорака за повеќе од 450 вработувања

Повеќе...
 

Наши Предности

Настапувајќи согласно проверена и потврдена методологија, ние имаме можност реално да ги согледаме потребите на клиентот и сосема непристрасно да понудиме прифатливи модели, алатки и насоки за постигнување на поставените цели.

Повеќе...
 

Информатор

Останете во тек со нашите најнови понуди, обуки и тренинзи, внесете го вашето име и е-пошта,

Име:

Е-пошта:

Додади го твоето CV

Додади го твоето CV во нашата датабаза, и зголеми си ги шансите за да најдеш работа или подобра позиција.

Кликнете овде и додадете го вашето CV сега!

Контакт Центар

Козара 15/1, 1000 Скопје, Македонија

  • Тел: + 389 3 111 191
  • Факс: + 389 3 111 191
  • Е-пошта: contact@itc.com.mk
  • Веб Сајт: www.itc.com.mk