ITC

Наши Предности

Е-пошта Печати PDF

Настапувајќи согласно проверена и потврдена методологија, ние имаме можност реално да ги согледаме потребите на клиентот и сосема непристрасно да понудиме прифатливи модели, алатки и насоки за постигнување на поставените цели.

 

Advantages

Нашиот пристап во работењето базира на:

ITC services Професионалност

ITC services Реална проценка

ITC services Одржлив развој

ITC services Фокус кон бизнисот

ITC services Интеракција

ITC services Темелно решение

 

Сертификати

Станете сертифициран менаџер за безбедност на храна во ресторан и зголемете си ги шансите за работа во интернационални компании.

International Training and Consulting Company ( ITC Консалтинг –www.itc.com.mk), тргнувајќи од се поголемата потреба и можностите за зголемување на вработливоста кај младите луѓе ...

Прочитај повеќе >>

 

Контакт Центар

ул. Иво Лола Рибар 72б/29, 1000 Скопје, Македонија

  • Тел: + 389 3 111 191
  • Тел 2: + 389 3 065 777
  • Факс: + 389 3 111 191
  • Е-пошта: contact@itc.com.mk
  • Веб Сајт: www.itc.com.mk