ITC

Регрутација и селекција

Е-пошта Печати PDF

ITC servicesVIP Оператор

ITC servicesЕВН

ITC services Марс

ITC services Моторола

ITC services Kamenitza AD, Bulgaria

ITC services Авицена

ITC services Божиновски

ITC services Урбан Инвест

ITC services УСАИД

ITC services Скопски легури

ITC services НИКАС МК

ITC services Дигитал Центар

ITC services InTec System Скопје

ITC services Сигма СБ Скопје

ITC services Рудник Саса

ITC services Имако Вино

ITC services СРЦ

 

Сертификати

Станете сертифициран менаџер за безбедност на храна во ресторан и зголемете си ги шансите за работа во интернационални компании.

International Training and Consulting Company ( ITC Консалтинг –www.itc.com.mk), тргнувајќи од се поголемата потреба и можностите за зголемување на вработливоста кај младите луѓе ...

Прочитај повеќе >>

 

Контакт Центар

ул. Иво Лола Рибар 72б/29, 1000 Скопје, Македонија

  • Тел: + 389 3 111 191
  • Тел 2: + 389 3 065 777
  • Факс: + 389 3 111 191
  • Е-пошта: contact@itc.com.mk
  • Веб Сајт: www.itc.com.mk