ITC

Консалтинг за подготовка на IPA – IPARD проекти

Е-пошта Печати PDF

- Консалтинг при подготовка и имплементација на програми и проекти кои се поврзани со европските фондови и инструменти за претпристапната помош IPA – IPARD.

- Директна сорабтока со агроиндустриски комбинати, земјоделски стопанства, винарии , индивидуални земјоделци, претприемчи во руралните области за подготовка на инвестициони проекти кои се кофинансираат со IPARD

 

Сертификати

Станете сертифициран менаџер за безбедност на храна во ресторан и зголемете си ги шансите за работа во интернационални компании.

International Training and Consulting Company ( ITC Консалтинг –www.itc.com.mk), тргнувајќи од се поголемата потреба и можностите за зголемување на вработливоста кај младите луѓе ...

Прочитај повеќе >>

 

Контакт Центар

ул. Иво Лола Рибар 72б/29, 1000 Скопје, Македонија

  • Тел: + 389 3 111 191
  • Тел 2: + 389 3 065 777
  • Факс: + 389 3 111 191
  • Е-пошта: contact@itc.com.mk
  • Веб Сајт: www.itc.com.mk