ITC

За ИТЦ

За Нас

Ние сме професионален консултантски конзорциум за унапредување на човечки ресурси и бизнис процеси. Своите активности ги спроведуваме преку:

Агенција ИТЦ Кариера - Агенција за посредување при вработување во земјата и странство – Со афторизирана лиценца од Министерството за труд и социјална политика под број 08-7285/2

ИТЦ Консалтинг. Доо Скопје - Интернационална тренинг и консалтинг компанија

 

Мисија

ITC mission

Човекот - над сé... Процесот - пред сé...

Градење релации на компатибилност меѓу луѓето и процесите во насока на постигнување продуктивност, профитабилност и развој.

 

Визија

ITC vision

Консалтинг партнер и генератор на успешниот развој на оние компании кои се стремат да станат и останат лидери на пазарот.

 

Клиенти

ITC clients

Трговски претставништва, дистрибутивни центри, ICT компании, банки, локална самоуправа.

 

Нашиот тим

ITC team

Интернационални и локални експерти во својата област со долгогодишно искуство градено низ професионална едукација и конкретен менаџмент во реална бизнис средина.

Членови на нашиот тиме се:

Сашо Трајковски -Тим Лидер- симни CV

Берат Лимани - БДМ Канцеларија Тетово - симни CV

Зоран Димитров - БДМ Канцеларија Штип - симни CV

Надворешни Соработници:

Златко Талевски - симни CV

Наташа Алабаковска - симни CV

Сирма Илијоска Трифуновска - симни CV

 

Сертификати

Станете сертифициран менаџер за безбедност на храна во ресторан и зголемете си ги шансите за работа во интернационални компании.

International Training and Consulting Company ( ITC Консалтинг –www.itc.com.mk), тргнувајќи од се поголемата потреба и можностите за зголемување на вработливоста кај младите луѓе ...

Прочитај повеќе >>

 

Контакт Центар

ул. Иво Лола Рибар 72б/29, 1000 Скопје, Македонија

  • Тел: + 389 3 111 191
  • Тел 2: + 389 3 065 777
  • Факс: + 389 3 111 191
  • Е-пошта: contact@itc.com.mk
  • Веб Сајт: www.itc.com.mk