ITC

Референци

Семинари, oбуки, усовршувања

ITC services Македонски Телеком - Скопје

ITC services Идеаплус – Скопје

Повеќе...
 

In-company Consulting

ITC services АгеСаманта дооел Скопје – претставништво на ХЕНКЕЛ& Schwarzkopf

ITC services Жито Вардар – Велес

Повеќе...
 

Сертификати

Станете сертифициран менаџер за безбедност на храна во ресторан и зголемете си ги шансите за работа во интернационални компании.

International Training and Consulting Company ( ITC Консалтинг –www.itc.com.mk), тргнувајќи од се поголемата потреба и можностите за зголемување на вработливоста кај младите луѓе ...

Прочитај повеќе >>

 

Контакт Центар

ул. Иво Лола Рибар 72б/29, 1000 Скопје, Македонија

  • Тел: + 389 3 111 191
  • Тел 2: + 389 3 065 777
  • Факс: + 389 3 111 191
  • Е-пошта: contact@itc.com.mk
  • Веб Сајт: www.itc.com.mk