ITC

Зошто ИТЦ

Што Не Прави Да Сме Единствени

ITC servicesРеализација на процес на селекција и регрутација на повеќе од 6.500 кандидати за вработување

ITC servicesКонсалтинг, селекција и препорака за повеќе од 450 вработувања

Повеќе...
 

Наши Предности

Настапувајќи согласно проверена и потврдена методологија, ние имаме можност реално да ги согледаме потребите на клиентот и сосема непристрасно да понудиме прифатливи модели, алатки и насоки за постигнување на поставените цели.

Повеќе...
 

Сертификати

Станете сертифициран менаџер за безбедност на храна во ресторан и зголемете си ги шансите за работа во интернационални компании.

International Training and Consulting Company ( ITC Консалтинг –www.itc.com.mk), тргнувајќи од се поголемата потреба и можностите за зголемување на вработливоста кај младите луѓе ...

Прочитај повеќе >>

 

Контакт Центар

ул. Иво Лола Рибар 72б/29, 1000 Скопје, Македонија

  • Тел: + 389 3 111 191
  • Тел 2: + 389 3 065 777
  • Факс: + 389 3 111 191
  • Е-пошта: contact@itc.com.mk
  • Веб Сајт: www.itc.com.mk